Maatwerk websites

Een goede website is visitekaartje, promotietool en informatieplatform ineen. Bij Flexiwebs combineren we onze kennis over wat een website functioneel en aantrekkelijk maakt met de wensen van jouw bedrijf of organisatie. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.


Hiervoor gebruiken we ons eigen Flexiwebs CMS, dat eenvoudiger in elkaar zit en makkelijk te beheren is dan bijvoorbeeld Wordpress. Omdat dit systeem modulair is opgebouwd kunnen we de site helemaal inrichten zoals jij dat wil, ook achter de schermen.


En natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat die mooie nieuwe site ook daadwerkelijk door potentiële bezoekers gevonden wordt. Daarom biedt Flexiwebs ook ondersteuning op het gebied van SEO en Google AdWords.

Process Digitalisering

Bij Flexiwebs houden we van dingen die het leven makkelijker maken. En daarom helpen we jou hier ook graag mee! Wij creëren webapplicaties op maat voor bijvoorbeeld het versimpelen en versnellen van interne bedrijfsvoering die nu nog op papier plaatsvindt. Denk hierbij aan online planningen voor zowel werknemers als werkgevers, urenregistraties, voorraadbeheer of facturatie. Maar ook externe toepassingen zoals het digitaliseren en automatisch versturen van een nieuwsbrief behoren tot de mogelijkheden.

Omdat Flexiwebs beschikt over eigen programmeurs en geen gebruik maakt van kant en klare oplossingen, kunnen we de applicaties volledig toespitsen op wat jouw bedrijf nodig heeft.

App's

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit ons bestaan, apps voor de mobiele telefoon. Ook voor jouw bedrijf kan een app een uitkomst zijn in bijvoorbeeld de communicatie richting jouw klanten of medewerkers. Naast websites en web applicaties bouwt Flexiwebs ook applicaties voor de mobiele telefoon (zowel IOS als Android), samen met jou kijken we naar de wensen en hoe we die kunnen vertalen naar een mooie en professionele app.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

E-commerce en webwinkels

Online zaken doen wordt met Flexiwebs nog aantrekkelijker. Of het nu gaat om business-to-business of business-to-consumer, wij denken graag met je mee over de inrichting van jouw digitale omgeving. Door goed te luisteren naar de wensen van jouw onderneming bepalen we hoe we een zakelijk platform kunnen creëren dat toegankelijk en uitnodigend is. Omdat wij geen gebruik maken van voorgeprogrammeerde toepassingen, kunnen we een online omgeving inrichten die voldoet aan alle specifieke eisen en wensen.

Ook voor een dynamische en makkelijk te beheren webshop is Flexiwebs het juiste adres. Of je nu handelt in geitenwollen sokken of hightech elektronica, wij zorgen voor een shop die past bij jou.

Hosting & Domeinen

Bereikbaarheid is uiteraard essentieel voor bedrijven en organisaties die zich online profileren. Daarom beschikt Flexiwebs over eigen servers waarop we de webhosting voor onze klanten verzorgen. Dit heeft veel voordelen: ze zijn snel, veilig en bij eventuele storingen zijn we direct bereikbaar én inzetbaar om alles weer werkend te krijgen. Hierdoor kunnen we een uptime van 99,9% garanderen!

Daarnaast zorgen we ervoor dat er dagelijks automatisch een back-up van de website wordt gemaakt en dat de hosting, na oplevering van de website, iedere keer zonder gedoe wordt verlengd. En met het overzichtelijke controlepaneel heb je altijd inzicht in het beheer van jouw site.