Wie wij zijn?

Wij zijn Steff en Fons, de creatieve breinen achter Flexiwebs. Twee jonge enthousiastelingen die elkaar gevonden hebben in het bedenken van nieuwe online oplossingen. Door verder te durven denken dan enkel de standaardtoepassingen die je tegenwoordig op het web vindt, kunnen we voor iedere opdrachtgever een op maat gesneden website of applicatie maken. Maatwerk dat ook nog eens heel eenvoudig te bedienen en te beheren is. Service en persoonlijk contact staan hierbij voorop, zodat elke klant van begin tot eind weet dat er naar hem geluisterd wordt en het eindresultaat altijd precies naar wens zal zijn.

Hoe wij werken?

Kennismaking

Jij legt uit wat je voor ogen hebt, wij leggen uit hoe we dat het beste kunnen realiseren en binnen welk tijdsbestek.

Ontwerpen

Design is alles en dus besteden we hier veel aandacht aan. Bij ons geen beperkt aantal ontwerprondes: wij gaan door tot jij tevreden bent.

Technische Realisatie

Functionaliteit staat natuurlijk voorop. Met ons eenvoudige en modulair ingerichte Flexiwebs CMS worden wensen realiteit.

Testen

De testfase slechts bijzaak? Wij vinden van niet. Zorgvuldig nemen we samen met jou de hele site of applicatie door.

Oplevering

Het project is af! Dat vieren we door de site of het platform live te zetten en duidelijke uitleg te geven over het beheer ervan.

Nazorg

Updates, certificaten, het verlengen van de hosting: wij nemen het allemaal op ons zodat jouw website optimaal blijft werken.

Voor wie we werken

.

En nu jij!

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via 076 204 51 11
Of kijk op onze contactpagina!

Contact