Ben je al nieuwsgierig geworden?

Dan vertellen we even snel iets over ons

Maatwerk websites

Een goede website is een visitekaartje, promotietool en informatieplatform ineen. Bij Flexiwebs combineren we onze kennis over wat een website functioneel en aantrekkelijk maakt met de wensen van jouw bedrijf of organisatie. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Hiervoor gebruiken we ons eigen Flexiwebs CMS, dat eenvoudiger in elkaar zit en makkelijk te beheren is dan bijvoorbeeld Wordpress. Omdat dit systeem modulair is opgebouwd kunnen we de site helemaal inrichten zoals jij dat wil, ook achter de schermen.

En natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat die mooie nieuwe site ook daadwerkelijk door potentiële bezoekers gevonden wordt. Daarom biedt Flexiwebs ook ondersteuning op het gebied van SEO en Google AdWords.

Powerbase CMS

Zo kan jij je website altijd zelf bijhouden en aanpassen. Eenvoudig en snel!

SEO Proof

Als je een nieuwe hebt dan wil je immers gewoon goed gevonden worden.

Volledig op maat

Geen ingewikkelde modules of andere poespas. Je krijgt gewoon wat jij nodig hebt.

Apps

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit ons bestaan, apps voor de telefoon en tablet. Ook voor jouw bedrijf kan een app een uitkomst zijn voor bijvoorbeeld de communicatie richting jouw klanten of medewerkers. Naast websites en web applicaties bouwt Flexiwebs ook applicaties voor de mobiele telefoon (zowel IOS als Android), samen met jou kijken we naar de wensen en hoe we die kunnen vertalen naar een mooie en professionele app. 

Web applicaties

Bij Flexiwebs houden we van dingen die het leven makkelijker maken. En daarom helpen we jou hier ook graag mee! Wij creëren webapplicaties op maat voor bijvoorbeeld het versimpelen en versnellen van interne bedrijfsvoering die nu nog op papier plaatsvindt. Denk hierbij aan online planningen voor zowel werknemers als werkgevers, urenregistraties, voorraadbeheer of facturatie. Maar ook externe toepassingen zoals het digitaliseren en automatisch versturen van een nieuwsbrief behoren tot de mogelijkheden.

Omdat Flexiwebs beschikt over eigen programmeurs en geen gebruik maakt van kant en klare oplossingen, kunnen we de applicaties volledig toespitsen op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Meer over onze maatwerk applicaties

Proces optimalisatie

Een proces binnen jouw bedrijf dat gedigitaliseerd moet worden?

Financiele koppelingen

Koppel jouw applicatie met vrijwel alle financiele paketten or ERP systemen.

Multi Furnell

Koppel jouw applicatie met bijvoorbeeld je website of een op maat gemaakte app

We kunnen je ook nog helpen met:

Technische seo

Pas als je website online is begint het gepuzzel, je wilt gevonden worden! Wij denken mee er doen aanpassingen om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. In samenwerking met onze partners kunnen wij een totaal pakket bieden zodat je van A tot Z wordt geholpen met de online marketing van jouw bedrijf.

Hosting

Bereikbaarheid is uiteraard essentieel voor bedrijven en organisaties die zich online profileren. Daarom beschikt Flexiwebs over eigen servers waarop we de webhosting voor onze klanten verzorgen. Dit heeft veel voordelen: ze zijn snel, veilig en bij eventuele storingen zijn we direct bereikbaar én inzetbaar om alles weer werkend te krijgen.

API's

API staat voor 'application programming interface' en is niet meer dan een brug tussen twee software paketten. Wij hebben ervaring met een groot aantal API's. Wanneer je jouw software wil koppen met een ander pakket dan kijken wij naar de mogelijkheden! En is er geen API beschikbaar? Geen probleem! Dan bouwen we er gewoon zelf een.

Dashboarding/Big data

Wat is er nu fijner dan duidelijk inzicht in je cijfers of andere meetbare data? Bij Flexiwebs maken wij jouw data geschikt voor het uitvoeren van annalyses en bouwen we dasboards om deze data visueel te maken. Door data visuele te maken heb je een duidelijk overzicht van het verloop of de huidige situatie van een dataset. 

Wordpress modules

Hoewel we bij Flexiwebs zweren bij het Powerbase CMS draaien we onze hand niet om voor een WordPress gerelateerde opdracht. Omdat maatwerk toch een beetje in ons bloed zit maken we ook voor WordPress modules op maat. Dus heb jij een WP site en wil je iets dat standaard niet kan? Wij helpen je verder!

Webshops

Online zaken doen wordt met Flexiwebs nog aantrekkelijker. Of het nu gaat om business-to-business of business-to-consumer, wij denken graag met je mee over de inrichting van jouw digitale omgeving. Door te luisteren naar de wensen van jouw onderneming bepalen we hoe we een platform kunnen creëren dat toegankelijk en uitnodigend is.