Website op maat laten bouwen?

Flexiwebs helpt u graag!

Webdesign Zundert.

Wil je een website laten maken in Zundert? Flexiwebs helpt je graag! Bij Flexiwebs combineren we onze kennis over wat een website functioneel en aantrekkelijk maakt met de wensen van jouw bedrijf of organisatie. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Oke we geven eerlijk toe, ons kantoor zit wel eens waar in Veghel, maar onze roots liggen in Zundert. Doordat een van de eigenaren in Zundert woont hebben we een brede klantenkring in de regio Zundert, Roosendaal, Etten-Leur en Breda. Daarom bent u bij Flexiwebs aan het juiste adres voor een gave website met een fantastisch webdesign. 

Hiervoor gebruiken we ons eigen Powerbase CMS, dat eenvoudiger in elkaar zit en makkelijk te beheren is dan bijvoorbeeld Wordpress. Omdat dit systeem modulair is opgebouwd kunnen we de site helemaal inrichten zoals jij dat wilt, ook achter de schermen.

En natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat die mooie nieuwe site ook daadwerkelijk door potentiële bezoekers gevonden wordt. Daarom biedt Flexiwebs ook ondersteuning op het gebied van SEO en Google AdWords.

 

Al onze diensten

 

Powerbase CMS.

Zo kan jij je website altijd zelf bijhouden en aanpassen. Eenvoudig en snel!

SEO Proof.

Als je een nieuwe hebt dan wil je immers gewoon goed gevonden worden.

Volledig op maat.

Geen ingewikkelde modules of andere poespas. Je krijgt gewoon wat jij nodig hebt.