Een app voor iOS of Android laten bouwen?

Flexiwebs helpt u graag!

App maken Uden.

Heb je plannen om een mobiele app te laten maken in Uden? Dan ben je bij Flexiwebs aan het juiste adres!

Bij Flexiwebs zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor iOS en Android. Bij het bouwen van een app komt veel kijken, kies je bijvoorbeeld voor aan native app die je ook zonder Internet kunt gebruiken? Of juist voor een hybride app waar web gerelateerde elementen ingeladen worden maar welke wel eenvoudig is in onderhoud? Bij Flexiwebs geven we graag advies over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Wij maken alles op maat, dus geen snelle installaties of simpele thema’s. We kijken echt met de klant wat de wensen zijn en hoe we deze wensen kunnen vertalen naar een goede en stabiele app. Door transparante communicatie en een flexibele houding proberen we samen met jouw te kijken naar de oplossing die het beste aansluit.

Bedrijfs apps
Communicatie binnen een bedrijf is belangrijk,  zeker wanneer jouw medewerkers niet altijd op kantoor zijn - maar bijvoorbeeld werken als monteur of chauffeur - dan kan een app een oplossing bieden om de communicatie toch optimaal te laten verlopen. Met een app op maat kun je een hele hoop processen digitaliseren zoals het aanvragen van verlof, uitdelen van gereedschap, bijhouden van Code95 registratie of simpelweg memo’s of berichten delen.

Een app op maat voor jouw bedrijf hoeft overigens helemaal niet zo duur te zijn, neem vrijblijvend een contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

 

Al onze diensten

 

Powerbase CMS.

Zo kan jij je website altijd zelf bijhouden en aanpassen. Eenvoudig en snel!

SEO Proof.

Als je een nieuwe hebt dan wil je immers gewoon goed gevonden worden.

Volledig op maat.

Geen ingewikkelde modules of andere poespas. Je krijgt gewoon wat jij nodig hebt.