Ben je al nieuwsgierig geworden?

Dan vertellen we even snel iets over ons

Codekloppers in hart en nieren

Geen standaard templates of snelle installaties, bij Flexiwebs bouwen we nog echt zelf. Zo weten we zeker dat we een product weg zetten dat volledig aansluit bij de wensen van onze klanten. Programmeren is zeker een vak apart, maar wel een vak wat wij goed hebben verstaan. Door onze jarenlange ervaring met het programmeren in verschillende programmeertalen is het voor ons een fluitje van een cent om jouw wensen om te zetten naar een gaaf product wat je stoutste dromen overtreft.

Hebben we je al overtuigd?

Mooi, dan kun je gelijk contact met ons opnemen
zodat we samen kunnen beginnen aan de lancering van jouw online succes!

Neem contact op

Jij hebt vragen

Wij hebben antwoordenHoeveel kost een nieuwe website?

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Elk project is anders. Wij werken steeds met een transparante offerte en een duidelijke uitleg. Houd voor een complete website rekening met een bedrag van ongeveer €3500,- Echter is het bedrag afhangkelijk van de specifieke wensen.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

De realisatietijd van het project is afhankelijk van de complexiteit maar voor een complete website moet je rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer 8 weken. Voorafgaand aan het project krijg je een planning en wekelijks houden we je op de hoogte van de voortgang. Zo weet je altijd waar je staat!

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Dat kan zeker! Middels het Powerbase CMS systeem kun je zelf op een eenvoudige manier je website aanpassen, we kijken samen met jou welke onderdelen van de website jij precies aan wilt kunnen passen en op die manier zorgen we dat jij zelf de baas bent over jouw content.

Hoeveel kost het maken van een app?

De kosten voor de realisatie van een app zijn afhankelijk van wat de app precies moet kunnen. Reken op een vanaf prijs van ongeveer €5000,-

Waarom zou ik voor Flexiwebs kiezen?

Je zal het wel herkennen, je hebt al 5x verteld wat je nu precies wilt en toch maakt jouw webbouwer iets anders. Je spreekt toch geen chinees?! Daar heb je bij Flexiwebs geen last van. Communicatie en transparantie zijn onze toverwoorden. We zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent en houden je op de hoogte van wat we aan het doen zijn. Zo voorkomen we verassingen en weten we zeker dat er uiteindelijk een product staat waar je echt iets aan hebt. En ohja, dat doen we ook gewoon tegen een betaalbaar tarief 😉

Mijn website is af, wat nu?

Nadat je website af is dan zal deze ook gehost moeten worden. Dat kan door ons gedaan worden tegen een tarief van €99,- per jaar. Voor dat bedrag zorgen we er tevens voor dat jouw website snel, veilig en virusvrij blijft. Heb je momenteel al goede contacten met een andere hoster? Ook geen probleem! Dan zorgen we dat jouw product onder wordt gebracht bij de huidige hoster. Zijn er na verloop van tijd extra functionaliteiten in je website nodig? Dan kan dat uiteraard altijd geregeld worden.