Maatwerk software laten bouwen?

Flexiwebs helpt u graag!

Software laten maken Veghel.

Wil je software laten maken in Veghel? Flexiwebs helpt je graag! Bij Flexiwebs combineren we onze kennis over wat een website functioneel en aantrekkelijk maakt met de wensen van jouw bedrijf of organisatie. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Met ons kantoor in Hartje veghel heb je altijd korte lijntjes, dat vinden we belangrijk want communicatie is bij ons het toverwoord. Alleen met goede cumminicatie en een flexible houding kunnen we een website bouwen met een gaaf stukje webdesign en fantatische techniek. 

Bij Flexiwebs houden we van dingen die het leven makkelijker maken. En daarom helpen we jou hier ook graag mee! Soms lost een standaard softwarepakket namelijk niet jouw probleem op, omdat elk bedrijf uniek is. Wij creëren webapplicaties op maat in regio Veghel, voor bijvoorbeeld het versimpelen en versnellen van interne bedrijfsvoering die nu nog op papier plaatsvindt. Denk hierbij aan online planningen voor zowel werknemers als werkgevers, urenregistraties, voorraadbeheer of facturatie. Maar ook externe toepassingen zoals het digitaliseren en automatisch versturen van een nieuwsbrief behoren tot de mogelijkheden.

Omdat Flexiwebs beschikt over eigen programmeurs en geen gebruik maakt van kant en klare oplossingen, kunnen we de applicaties volledig toespitsen op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Meer over onze diensten

Proces optimalisatie.

Een proces binnen jouw bedrijf dat gedigitaliseerd moet worden?

Financiele koppelingen.

Koppel jouw applicatie met vrijwel alle financiele paketten or ERP systemen.

Multi Furnell.

Koppel jouw applicatie met bijvoorbeeld je website of een op maat gemaakte app

Voorbeelden van oplossingen

We hebben in het verleden veel verschillende oplossingen gebouwd. Bekijk hier een greep uit ons portfolio.

Portfolio

Koppelingen

API staat voor 'application programming interface' en is niet meer dan een brug tussen twee software paketten. Wij hebben ervaring met een groot aantal API's. Wanneer je jouw software wil koppen met een ander pakket dan kijken wij naar de mogelijkheden! En is er geen API beschikbaar? Geen probleem! Dan bouwen we er gewoon zelf een.

Exact Online.png
Twinfield.png
Mollie.png
MyParcel.png
Sisow.png
e-Boekhouden.png
Sendcloud.png
Lightspeed.png
MessageBird.png
Bol.png